2019… we hebben er weer twee afgeleverd!

/, Communicatie, Wordpress/2019… we hebben er weer twee afgeleverd!

Twee wat? Nou, twee nieuwe websites!
Voor SJB Vorstenbosch hebben we een nieuwe website gemaakt die door de stichting zelf erg makkelijk te onderhouden is en waarop heel eenvoudig zelf foto-albums geplaatst kunnen worden. Neem maar eens een kijkje!

Maashorst Administratie is een hele nieuwe tak van eigenaar Bas van der Heijden, een bedrijf dat de uitvoerende kant van de administratie en de daarbij behorende taken voor haar klanten uitvoert. Het logo van Maashorst Administratie mochten we ook vormgeven. Na de uitleg van Bas (waarom de naam Maashorst administratie) kwamen we op de volgende uitleg bij een pakkend logo.

  • Bas staat voor doelgericht werken; dit hebben wij vertaald met de pijl in de roos;
  • De boomstam is met lagen opgebouwd, dit verwijst naar de jaren ervaring die Bas heeft én de verschillende niveaus van hulp in de administratie;
  • De niveaus van hulp zijn ook flexibel in te zetten en deze administratieve taken zullen dus ook in beweging blijven. Dit laten we zien door de blauwe cirkel om de verschillende niveaus;
  • Zijn naam verwijst naar de Maashorst, waarmee hij aangeeft waar de doelgroep van zijn werkgebied gevestigd is;
  • Ook geeft hij daarmee te kennen dat het digitaal werken beter voor het milieu is dan de papierwinkel die je krijgt als je je facturen uitprint.

De combinatiewebsite van zijn twee bedrijven Den Boekhouder en Maashorst Administratie is een mooie WordPress website die zelf makkelijk bij te werken is.

Is jouw bedrijf ook toe aan een website metamorfose?
Of heb je nog geen website maar wil je dit jaar online goed voor de dag komen? Dan zit je bij Bernheze Media goed.  Maak een afspraak, kom langs en onder het genot van een goede kop koffie leggen wij jou alle mogelijkheden voor!

2019-01-22T07:56:42+00:00